О соке

О соке

Яблучно –аронієвий сік особливий та унікальний продукт, адже аронія не має аналогів серед садових культур за вмістом вітаміну P. Також аронія, ще відома як чорноплідна горобина, багата мікро та макроелементами: марганець, мідь, йод, залізо. Вона стимулює травні процеси, тонізує і очищає кишківник.
Регулярне вживання яблучно-аронієвого соку має незначний гіпотензивний вплив на організм.

білки
0,6 г
жири
0 г
вуглеводи
9,5г
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту
172 кДж/41 ккал
Вітамін РР (ніаціновий еквівалент)
0,7 мг
Вітамін H (біотин)
0,5 мкг
Вітамін E (токоферол)
0,06-0,08 мг
Вітамін С (аскорбінова кислота)
15-40 мг
Вітамін В9 (фолієва кислота)
7 мкг
Вітамін В6 (піридоксин)
0,08 мкг
Вітамін В3 (пантеонова киcлота)
0,01 мг
Вітамін В2 (рибофлавін)
0,01 мг
Вітамін В1 (тіамін)
0,1 мг