сік made in ukraine

Cік яблуко+ гарбуз

Яблучно – гарбузовий сік збагачує наш організм величезною кількістю вітамінів, а саме A, E, С та B, а також рідкісним вітаміном К, що допомагає крові швидко згортатися. Гарбузовий сік також принесе полегшення вагітним жінкам.

Він забезпечує заспокійливий ефект, і добре очищає кишківник, що допомагає боротися з нудотою. Регулярне застосування яблучно – гарбузового соку зміцнює імунітет, тож сезонні хвороби не матимуть змоги зачепити Вас.

білки
0,7 г
жири
0 г
вуглеводи
9,5г
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту
171 кДж/41 ккал
Вітамін РР (ніаціновий еквівалент)
0,5мг
Вітамін K
4 мкг
Вітамін С (аскорбінова кислота)
10-20 мг
Вітамін В9 (фолієва кислота)
14 мкг
Вітамін В6 (піридоксин)
0,13 мкг
Вітамін В5
0,4 мг
Вітамін В2 (рибофлавін)
0,05-0,07 мг
Вітамін В1 (тіамін)
0,05 мг